Werken bij Amby

Wat houdt werken bij Amby in?

Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

Solliciteer als huishoudhulp

Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op:

  • Competitief loon volgens anciĆ«nniteit
  • Vakantiegeld
  • Eindejaarspremie
  • Contract van onbepaalde duur
  • Onkostenvergoeding
  • Maaltijdcheques
  • Uren zelf kiezen
  • Werken dicht bij je thuis

Helemaal overtuigd?

Vul snel het formulier hiernaast in en kies het Amby kantoor bij u in de buurt. We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken.


Word jij onze nieuwe Amby collega?

Ben je een administratieve duizendpoot met commercieel talent? Solliciteer dan vandaag nog, misschien ben jij de collega naar wie we op zoek zijn. Vul het formulier in en selecteer bij "Kies een kantoor" ons hoofdkantoor. Van zodra we een gepaste vacature vrij hebben, nemen we contact met je op.

Interesse in een stage in de dienstencheque sector? Amby zoekt stagiairs! Registreer u hiernaast en kies in welk Amby kantoor u het liefst een stage zou willen doen. Wij nemen snel contact met u op.

Contacteer ons

Amby heeft continu openstaande vacatures. Hoor je graag waar en voor hoeveel uren? Vul dan hieronder uw gegevens in en kies een kantoor. Wij nemen spoedig contact met u op en gaan op zoek naar een ideale work-life balance voor u bij de perfecte klant.