Thuiszorgwebshop.be

Amby bvba en ThuiszorgWebshop.be hebben de handen in mekaar geslagen. ThuiszorgWebshop.be is een online platform dat in contact staat met groothandels die thuiszorgproducten afleveren aan klanten. Via ThuiszorgWebshop.be dient u zich niet langer fysisch te verplaatsen naar de winkel maar kan u volledig online de nodige thuiszorgproducten bestellen.

Ondertussen kan u reeds meer dan 4.000 hulpmiddelen online bestellen voor uzelf, uw kinderen, uw ouders en bij uitbreiding al de personen die u nauw aan het hart liggen. Door de samenwerking die Amby met ThuiszorgWebshop heeft gesloten kan u via Amby als klant of werknemer genieten van een mooie korting, nl. 10%! Meer weten? Contacteer uw vertrouwde Amby kantoor.

Bezoek de thuiszorgwebshop
Thuiszorgwebshop.be

Amby en Plubo Brushes gaan voor een duurzaam partnership : Together we fight the dust!

Plubo Brushes ontwerpt en maakt plumeaus, ragebollen en radiatorborstels om het huis stofvrij te houden.
Met de Plubo moppen en mopdoeken wordt er snel maar ook efficiënt gepoetst. Dankzij de Plubo accessoires zoals telescopische stelen en ophangsystemen wordt uw leven nog gemakkelijker gemaakt.

Gezien Amby en Plubo Brushes allebei inzetten op kwaliteit & duurzaamheid en hierbij voor eenvoudig en efficiënt schoonmaken gaan, slaan beide firma’s de handen in elkaar. Amby zet in op opleiding, zowel voor nieuwe als voor ervaren huishoudhulpen.

Hierbij gebruiken wij de kwalitatieve materialen van Plubo Brushes. Enkele keren per jaar worden er ook weggeefacties via Amby georganiseerd waarbij er interessante Plubo artikelen gewonnen kunnen worden. Volg het partnership via Facebook door de pagina van Amby dienstencheques en de pagina van Plubo Brushes te liken!

Bezoek de website