Onze partners

Thuiszorgwebshop.be

Amby bvba en ThuiszorgWebshop.be hebben de handen in mekaar geslagen. ThuiszorgWebshop.be is een online platform dat in contact staat met groothandels die thuiszorgproducten afleveren aan klanten. Via ThuiszorgWebshop.be dient u zich niet langer fysisch te verplaatsen naar de winkel maar kan u volledig online de nodige thuiszorgproducten bestellen.

Ondertussen kan u reeds meer dan 4.000 hulpmiddelen online bestellen voor uzelf, uw kinderen, uw ouders en bij uitbreiding al de personen die u nauw aan het hart liggen. Door de samenwerking die Amby met ThuiszorgWebshop heeft gesloten kan u via Amby als klant of werknemer genieten van een mooie korting, nl. 10%! Meer weten? Contacteer uw vertrouwde Amby kantoor.

Plubo

Amby en Plubo Brushes gaan voor een duurzaam partnership : Together we fight the dust! Plubo Brushes ontwerpt en maakt plumeaus, ragebollen en radiatorborstels om het huis stofvrij te houden. Met de Plubo moppen en mopdoeken wordt er snel maar ook efficiënt gepoetst. Dankzij de Plubo accessoires zoals telescopische stelen en ophangsystemen wordt uw leven nog gemakkelijker gemaakt.

Gezien Amby en Plubo Brushes allebei inzetten op kwaliteit & duurzaamheid en hierbij voor eenvoudig en efficiënt schoonmaken gaan, slaan beide firma’s de handen in elkaar. Amby zet in op opleiding, zowel voor nieuwe als voor ervaren huishoudhulpen.

Hierbij gebruiken wij de kwalitatieve materialen van Plubo Brushes. Enkele keren per jaar worden er ook weggeefacties via Amby georganiseerd waarbij er interessante Plubo artikelen gewonnen kunnen worden. Volg het partnership via Facebook door de pagina van Amby dienstencheques en de pagina van Plubo Brushes te liken!

Emino

Bij Amby willen we dat al onze enthousiaste huishoudhulpen zich goed voelen op hun werk. Dat lukt niet altijd. Samen met Emino kunnen we dat wel realiseren. Emino klaart de moeilijkheden uit tot ze helder zijn ; verder bieden zij een luisterend oor en gaan zij in overleg met werknemer én werkgever om tot de beste oplossing voor beiden te komen. Emino treedt op als expert die vanuit een positieve invalshoek ten aanzien van de huishoudhulp focust op werk. Welke zaken biedt Emino aan? Hieronder een greep uit hun aanbod:

  • Coaching ‘omgaan met feedback’
  • Coaching ‘mensen veerkrachtiger maken’
  • Coaching ‘ergonomisch advies bij de job’
  • Re-integratie op het werk